09 de juny 2010

Estimat Bloc,

Estimat bloc,


Et vull demanar disculpes per haver-me mostrat distant aquests darrers 2 mesos…

Tinc un nou amic que és ràpid i interactiu i m'estic tornant prou mandrosa per resumir-ho tot en una frase enlloc d'asseure'm a escriure't cosetes com acostumava a fer..

No ha estat un canvi premeditat, senzillament m'he acostumat al nou amic i ara és com que encara em costa més trobar el temps per penjar-te posts.

Fa dies que em volten coses pel cap, coses per escriure't i compartir amb la resta de blocaires que em vulguin llegir… com ara que he llegit un altre llibre de l'Anna Gavalda que m'ha agradat molt, i que, per fi he encetat el tercer de l'Stieg Larsson. Que estic sortint a escalar de manera força regular i que se m'estan posant uns bíceps que semblo el Popeye , que segueixo aguantant prou dignement el curs de dansa per "sacs de patates amb ganes de ballar" i que al final em sabrà greu i tot que s'acabi, que els meus petitons cada dia són menys petitons i que adoro veure'ls créixer i jugar, que ja he afegit Jack Johnson a la llista dels més escoltats a l'ipod, que aviat tindré el judici per l'accident de cotxe del mes de novembre, que m'he escapat a Roma un cap de setmana amb la Mir… resumint: que no em queda ni un minut per parar quieta i descansar!!!!


Però la vida ja és per això, per aprofitar-la…. oi??

7 comentaris:

Myr ha dit...

PURA VIDA !!!!!

Grigri ha dit...

PURA VIDA I LOS DEL RIO A TOPEEEEEE!!!! jejejejeje...

Albert ha dit...

Iep! Al tanto amb aquests nous amics! Que després, tot són envejetes, males mirades,....

Grigri ha dit...

bufff.. albert, vull pensar que només ha estat una relliscadeta de no res.. que no se'm barallin les criatures 2.0 !!!! jjjjjj...

martachka ha dit...

M'alegro que tot continui bé :) Molt bé, de fet, no? Doncs, res, espero continuar-te llegint, encara que sigui menys sovint... Amb tota aquesta feinada que fas, no m'estranya que no et quedi temps per res més, hehehe!

Myr ha dit...

heeeeeeeeeey macarena !!!! au!

Tenblog ha dit...

que bueno lo de la escalada!!!! a ver si nosotros nos ponemos las pilas aquí en Mallorca...andamos buscando gente con experiencia y equipo...nosotros solo tenemos los pies..jijiji