06 d’abril 2007

Still Alive!

Tinc aquest racó de món més abandonat del què voldria. Ho sé.
No és que hi estigui barallada ni que no tingui res a dir. De fet en tinc bastantes de coses a dir... Però m'ha faltat temps.
Els darrers dies a la feina van ser d'infart. Va arribar una noia nova al departament a mitjans de febrer i em corresponia traspassar-li el màxim de feina possible. A part d'això, veient l'evolució de la meva panxa i de les meves contraccions, el meu jefe es va afanyar a col·locar-me força feina d'aquella que "s'ha de fer abans de que marxis", i que per ell són cinc minuts fer-la però abans de posar-t'hi tu ja saps que en tens ben bé per una setmana llarga i intensa...

En fi, misèries d'aquelles en les que tots plegats ens trobem. Així que no cal que m'hi estengui gaire.

Aquests dies realment he estat molt molt molt cansada. L'anèmia ha anat avançant tot i prendre'm religiosament el suplement de Ferro que em va receptar el doctor. Suposo que el ritme frenètic que he portat aquest darrer mes hi ha ajudat força. Però el més important de tot és que aquesta setmana ja estic de vacances i que de cara a la vinent no tornaré a la feina. Agafaré la baixa perquè demà entro a la setmana 37 i l'embaràs està molt avançat. Ni el propi doctor té clar que aguanti sense parir fins la propera visita. Així que millor que estigui quietona a casa que començar a fer-me la Joana d'Arc. Com diria el Molt Honorable Sr.Pujol: "Això ara no toca".

Estic llegint força, vaig acabar la Trilogia de Nova York, i també Ensayo sobre la lucidez "de l'escriptora premi Nobel Sara Mago" (gràcies Espe per aquests moments gloriosos), i ara he començat Kafka a la platja.. El cert és que aquest darrer m'està agradant molt. Bé, només he llegit 60 paginetes, encara queda molt llibre per endavant. Però d'entrada m'està agradant, a veure què tal.

També m'estic aficionant als Sudokus, em vaig comprar un llibret al quiosc de davant de casa, i va bastant bé per matar estonetes de repòs al sofà. Sóc una principiant, de moment no he passat del nivell fàcil. Però ho trobo força entretingut.

Aquesta tarda aniré a veure una amiga meva que va donar a llum a finals de març un nen que es diu Biel i que de ben segur serà un nen fantàstic. Estic molt contenta pels pares. Tinc moltes ganes de veure'ls babejar amb el seu nadó. FELICITATS PARES!!
Miraré d'aguantar-me l'enveja com pugui.

Per acabar, només recomanar-vos l'espectacle ALEGRIA del Cirque du Soleil. Vem anar-hi diumenge passat per celebrar l'aniversari del meu fill. Ell va estar tota l'estona emocionat, com hipnotitzat. I jo, doncs tres quarts del mateix. Comptant que sempre havia desitjat portar el meu fill a veure un espectacle d'aquesta gent, només començar estava tant toveta que em vaig passar el primer número plorant com una magdalena. La primera peça musical (Vai vedrai) és deliciosa, sempre m'ha agradat molt, i combinar això amb la cara d'emoció del petit és quelcom que no es pot explicar. Bé, d'acord, també hi ha les hormones de l'embaràs per aquí el mig jugant el seu paper. Però crec que sense embaràs la meva reacció hagués estat la mateixa. Sóc una sensible sense remei, i una mare figa-tova. Que jo sàpiga això encara no està prohibit per llei oi?

Una abraçada a tots els bloggers que caigueu per aquí i fins aviat.. o no!
El compte enrere ha començat....

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Grigri!!

felicita al petitet de part meva, encara que em sembla que he fet una mica tard....(bé, el vaig felicitar a l'illa de l'estherilla, també).

Molta sort ens aquests últims dies que et queden, que vagi toooot molt rebé...i que no arribi donant massa guerra (només la justa).

Vaig a veure Alegria diumenge vinent.....en tinc unes ganes....

petonets i sort de nou.

ex koala mir ha dit...

Iiiiiiheo !!!!!!!!

Molts ànims per la recta final Gri Gri !!! I pels primers dies de dsprés del dia P també :-)))

Alegria alegria !!! Aquesta gent no es deuen passar per Thailand, oi? En fi, no es pot tenir tot !!!

Un petonàs !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Clar que sí! Fins aviat!

La lectura ha de ser una bona eina en aquests moments, oi? Les dones amb vida a la panxa amb les que he conviscut sempre han aguditzat la seva sensibilitat en aquells moments, i ha estat sempre un plaer, una mena de lliçó, sou capaçes de llegir més enllà, de sentir més enllà, però bé, callo pq estic apunt de entrar en una llista de odiables, oi?

Se'm va passar l'aniversari... Feu-li un petó de part meva, emocionat i gratuït, evidentment! (a vegades també semblo embarassat :P)

Celebro que ja agafis la baixa! Així podràs estar més relaxada! Que et provi noieta! Gaudeix de la/les setmana/es santa/es ;)

Petons i records!!

Petitabruixa ha dit...

Noia, no saps quan he pensat amb tu...!!!

Com no tinc nens, però en vull, sempre m'emocionen els parts (i a més m'estic apropant als 40 i es nota!)...

Espero que aquesta petita espera sigui maca, plena d'il.lusió, que tinguis tot preparadet i que et mimin molttttttttt !

Molts petons i abraçades !!!!

I si us plau, una afotu del nen remaco, d' acord ???
Segur que serà un nen meravellós i ja en tindràs dos !!! Afortunada !!!

ex koala mir ha dit...

Ja està feta l´ofrena el templet del jardí .... SORT GRI GRI !!!!!!!!

Un petonàs !!!!

Anònim ha dit...

Anims! i sort! i paciencia! i...

Be, ja ens explicaras, n'estarem pendents

Grigri ha dit...

Amb una pena molt gran al cor us he de dir que encara no ha sortit. Porto patejant cada dia en plan Forrest Gump pels carrers de la ciutat amunt i avall. Fins i tot m'he marcat un "rondo" de 3/4 d'hora amb el meu fill al parc, amb alguna corredissa inclosa. I res de res. Que el d'aquí dins no en vol saber res de sortir..

Seguirem informant.
Seré tant gafe que em tocarà el mateix dia que la Leti... de fet, surto de comptes el mateix dia! que n'és de trist... i jo que sóc republicana...

Petitabruixa ha dit...

No dona, no..El gafe el vaig tindrà jo quan es van casar el dia del meu aniversari...Mira que hi han dies, eh?

Com diuen lo de la lluna plena i tal, la propera és el 2 de Maig..Lluna de les Flors i en festa de Beltane!!!

Anima't guapíssima!

;-)

Grigri ha dit...

No si-us-plau, fins al 2 de maig no aguantaré!!!!

I gràcies pels ànims petitabruixa, però t'asseguro que la única cosa que em sobren són ànims. Els tinc tots. El què em falta és paciència, que és la mare de la ciència... jejejejejejeje