04 d’octubre 2006

Seleccions Catalanes.




Diumenge anirem d’excursió al Camp Nou.

El petit va veure un tros de partit del Barça aquest estiu (concretament el partit de la Super-Copa d’Europa, glups!), i des de llavors que està fascinat amb tot el què sigui el Barça i el futbol..

I com que sóc massoca he pensat que aquest diumenge podríem fer la prova d’anar al Camp. D’acord, no juga el Barça. Però el partit és en horari infantil i les entrades més baratetes.. De moment està content perquè sap que anirà al Camp del Barça però se li queda cara de no entendre res quan li dic que no juga el Barça, que juga l’equip de Catalunya. Ell repeteix "Catalunya", i somriu, però em temo que no ho acaba d’entendre.

Bé, la qüestió és que també em fa il·lusió participar d’un esdeveniment lúdic-reivindicatiu-festiu com aquest, així que amb l’excusa del petit intentarem fer una mica de país…Encara que això de les seleccions catalanes em soni a utopia irrealitzable.

Ja us explicaré si s’ho ha passat bé o hem marxat cap a casa abans de que acabés la primera part…

6 comentaris:

l'home de la musica ha dit...

Caram! si que es fan aficionats jovenets!!! el teu fill sera dels que estaran tot el dia amb el futbol. Però almenys será del Barça segur!!! I ves a saber, si un dia, no et jubila ell, jogant a can Barça, no??? Chi lo sà!!!;)

bellosoli ha dit...

ei! doncs passeu-ho be! els partits de catalunya estan molt be per l'ambient, i tractant-se d'un partit contra euskadi segur que encara estarà millor! qui sap si algun dia, quan el teu fill sigui més gran, recordarà que un cop va anar a veure un Catalunya-Euskadi i es sorprendrà en pensar que encara no eren seleccions oficials! de vegades les utopies es poden tornar realitats... si, esti molt optimista...

Albert ha dit...

Doncs goita, diumenge al matí, trobada gegantera a Caldes de Montbui (l'originl gegant del Pi).

Grigri ha dit...

Bellosoli: No sé si ho recordarà de més gran, jo recordo perfectament la primera i única vegada que els meus pares em van portar a veure el Barça, i d'això ja en fa 22 anys!!! jejejejeje..
Res, la setmana passada.. jajajajaja... jugaven el Schuster, l'Archibald i el Maradona!!! jejejejejej.. abans d'ahir... :DDDDDDDDD

bellosoli ha dit...

ai... se m'ha esborrat el comment... doncs això! que has vist jugar en Maradona en directe i això no tothom ho pot dir!

miquel ha dit...

Ei, grigri, que tal el partit? Espero que ens en faràs una croniqueta, que una cosa és la tele i l'altra les impressions dels públic present, sobretot dels més joves :-)