06 d’octubre 2006

Dear B30,

Aquest matí, una vegada més, m’has fet disfrutar dels avantatges del progrés i de la vida a les ciutats.

He gaudit com mai de cadascun dels rètols i resta de senyals verticals que hi ha a banda i banda dels carrils. He pogut observar amb tota minuciositat els gomets del cotxe de davant, el del costat, el de davant del de davant i el de davant del del costat, i així successivament fins a 10 cotxes per davant meu.

Amb aquells tràilers silencios per companyia, qui voldria ser al mig d’un prat verd amb l’únic so d’un ocellet refilant content?

És realment bonic saber que gastes els teus diners cremant gasoil inútilment durant 55 minuts. És quasi increïble que puguis trigar gairebé una hora per recórrer 13 remaleïts quilòmetres…. I jo que abans treballava a 4 cantons de casa meva…

L’únic punt positiu de tot això és que el lector de CD del cotxe, que tants disgustos em dona, avui ha decidit que em deixaria escoltar PLAY de Moby. Feia tant temps que no el posava…i és tant refotudament bo!!! Us puc assegurar que era la única persona que estava contenta i ballant entre tant merder.

Best regards,
Grigri

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa temps que rumio posar-me una enganxina al cotxe de:
Estem a un embus?
Algu vol jugar al asassí?

La gent seria mes feliç si entre tots organitzessim jocs als embussos...

l'home de la musica ha dit...

Vols saber de un bon embús??? vaig anar a Paris a l'estiu, i al arribar, per travessar Paris vaig trigar 2 hores i mitja per la ronda!!! però clar, jo estava de vacances, així que no tenía cap presa... ;)
Sempre va bé una bona compnyia, si no de copilot, a la ràdio.

bellosoli ha dit...

els embusos!!! quina ràbia saber que deu minuts es converteixen en una hora perduda! Me l'hauré de sentir aquest disc si tan bo dius que és.

ei home de la música! vaig viure un any a Paris i se del que parles! és que la peripherique és per morir-se!

Albert ha dit...

Ja ho saps! Traslladeu-vos! ;-)

estherisland ha dit...

sort del lector...realment és per actuar com el douglas a la peli de un dia de furia...