18 d’octubre 2006

M'ha tocao

Cuestionario hecho por: Grigri

Nominado por: estherisland

Banda o grupo elegido: Difícil triar. Avui m’he posat Dynamite de Jamiroquai per venir al currings, i és senzillament "el puto amo".

¿Eres hombre o mujer?: Difícil pregunta. Comptant que estic embarassada dec ser dona.

Descríbete: Físicament: petitona. Trets Personalitat: entusiasta, optimista (més d’un 50% del temps), tossuda com una mula i massa impulsiva.

¿Qué sienten las personas acerca de ti?: Bé, això ho hauria de respondre "las personas" no? Crec que em veuen com una persona alegre, de tracte fàcil, i més segura de sí mateixa del què realment sóc.

¿Cómo describirías tu anterior relación sentimental?: Buf, ja ni me n’enrecordo, fa tants anys!! Però una completa cagada seria una bona aproximació.

Describe tu actual relación con tu novio(a) o pretendiente: Estable? Seriosa? Formal? Mira’t des d’un punt de vista menys prosaic jo diria que no m’imagino la vida sense ell. El necessito. Em sento molt millor persona quan estic amb ell… menys quan em fa enfadar es clar!! Jejejejeje…

¿Dónde quisieras estar ahora?: No si-us-plau, no em feu pensar en els milions de llocs on podria estar infinitament millor que aquí!!!!! Acabo de llegir la mir, Austràlia segur que és un d’aquests milions de llocs.

¿Cómo eres respecto al amor?: Dec estar molt espessa perquè no sé què dir… Estimo amb tota l’ànima però porto més de 12 anys amb la meva parella i totes les sensacions respecte d’ell han anat canviant al llarg del temps. Ei, no necessàriament cap a pitjor!!!

¿Cómo es tu vida?: En aquests moments esgotadora però sóc molt feliç! He deixat moltes coses pel camí que segurament ja he perdut definitivament però a part de viatjar a Austràlia i Nova Zelanda ara mateix no em fa falta res!

¿Qué pedirías si tuvieras un solo deseo?: Bé, tornar a parlar de viatjar a les antípodes carregaria una mica. SALUT PELS DE CASA (incloent que l’embaràs acabi bé).

Un frase sabia: El millor de la vida són les ganes de viure

Ahora despídete: Vull afegir a la frase sàvia: "i estimar i ser estimat, i els petons del meu petit"

Los nominados: No vull assenyalar ningú. Que després et posen a la llista negra!!

3 comentaris:

estherisland ha dit...

jjjjjjjjjjjjjjjjj..........guapaaaaaaa!!!!!!!

bellosoli ha dit...

ei! però això és trampa! havies de posar títols de cançons que responguessin cada pregunta... be! se t'accepta... però només aquesta vegada, eh??

Grigri ha dit...

ostres bellosoli, no tenia ni idea que això anés de cançons.. No m'ho havien explicat bé!!!

mir: no et preocupis, en tot cas és estimulant veure que hi ha vida més enllà! jejejeje...