22 de setembre 2007

torno a trepar!

Diumenge passat vaig retornar a les meves estimades parets. Vaig entaforar-me els demoníacs peus de gat (un calçat així només pot ser obra del diable), i vaig tornar a tocar la roca després d'aquest "kit kat a la vida esportiva" que implica la maternitat.

El debut va ser a una zona molt fàcil i assequible per a principiants, de la cara sud de Montserrat. Es coneix com el Jardinet, a Collbató.

Jo només vaig fer les tres vies de l'esquerra, les més faciletes. Però suficient per començar de nou i recordar que bé que ho passo enfilant-me per les parets.. ;P
En fi, seguirem informant. Ara ja no hi haurà qui em pari!!!! PARETS DE CATALUNYA, JA SÓC AQUÍ...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!!

A mi la noia que m'havia de donar classes encara està de viatge... pel que es veu la India és adictiva...

Que en gaudeixis de les parets aquestes!! Jo personalment he tornat a la natació, esport menys agressiu que l'atletisme... a veure si el meu cos respon millor. :)

Fes fotos des les alçades!

Grigri ha dit...

Ei esteve, prometo fer-ne. Però de moment he de concentrar-me en agafar-me bé. Els reportatges els farem quan vagi una mica més "suelta".

sort amb la natació. I vigila no t'arruguis gaire, que ja se sap que l'aigua té aquestes cosetes...

ex koala mir ha dit...

Molt fàcil i assequible ... JA JA i JA ... ja me les conec jo aquestes .... jeje

Me´n alegro molt per tu xavalita!

Un petonàs super woman !!

estherisland ha dit...

ai ai ai...lokita....mona chita...

Grigri ha dit...

Ei mir, no siguis així, que jo no enredo mai a ningú eh!! Si dic que és fàcil és perquè ho és de debò. A la ferrata de la Cerdanya no t'hi vaig portar pas jo eh! jejejejejejejeje..
Però saps què penso? Que vem passar-les una mica canutes allà a la paret, però ens va donar la oportunitat de conèixer-nos. I només per això ja va valer la pena!
una abraçada ben forta.

ex koala mir ha dit...

Ah no, si tinc CLARISSIM qui em va enredar (tonta de mi per creure-m'ho !!!) .... va ser la CABRA BOJA de la GISEL.LA !!!!!!!!

Està clar .... YING YANG ... no hay mal que por bien no venga !!!

Petons amb els peus a terra !!!! :)

Me´n alegro que hagis tornat a fer escalada, sé que és la teva passió ... o sigui, que a disfrutar-ho molt! (malgrat els peus de gat!)

Albert ha dit...

Vigila, eh? I apa, amunt!