05 de juny 2006

post-protestant... que últimament se'm dona bé..

Que la publicitat està minada de clixés és ben sabut per tothom. Que hi ha anuncis que haurien de pagar el doble o el triple per sortir a la tele de dolents que són, també és sobradament conegut..
Que s'utilitzi la publicitat per bombardejar constantment la moral de la població femenina, és quelcom que darrerament observo amb especial antipatia. Bé, jo diria amb especial ràbia directament.

Estic fins al monyo (per dir-ho finament) de tant ventre-pla ocupant tota la pantalla del televisor. Senyors i senyores, quan jo tenia 15 anys també semblava una post de planxar!! Però quan les imatges s'acompanyen de determinades frases matxacones i eslògans de pa sucat amb oli, ja és per desesperar-se.
Estem presenciant la destrucció del nostre ego, i com a membre del col·lectiu femení he arribat al punt de sentir-me agredida.

I no parlo perquè sí, us donaré exemples:
Començaré pel què més em sulfura darrerament, el d'una marca de pastissets rodonets recoberts de sucre i amb un foradet al mig. Ara diuen que han aconseguit fer-los tant bé que ja en podem menjar... Curiosament el jurat que celebra amb alegria desmesurada la notícia està format per un grup de dones. TOT DONES.
A veure, què carai passa? Que només necessitem menjar light nosaltres?? ai, perdó, que no és light, que té un component que es diu SVELTIA que deu ser alguna cosa que va molt millor perquè si quedes esvelta després de menjar-te'n un ja deu ser de pel·lícula!!!

Seguim: els que són molt graciosos, per dir-ho d'alguna manera, són els d'una coneguda clínica d'estètica... Que treguin una col·lecció de ties amb cossos propis de l'escultura grega és un recurs trist. Que s'atreveixin a dir que tu pots ser així adquireix el grau de VERGONYA. Com poden tenir tanta cara?? O és que tenen una vareta màgica?? Caram, potser tenen al geni de la làmpara i a la fada madrina en nòmina.. mentres no et facin un encanteri d'aquells tipus ventafocs que a les 12h de la nit has de sortir per cames... brrrrrrrr...

No se vayan todavía, aún hay más: N'hi ha un altre que anuncia unes barretes per menjar, per substituir els àpats que a part de treure noies en bolinguis s'atreveixen a dir-te que "t'has de prendre seriosament". Què passa? que si no menjo composts concentrats d'aquests no em prenc seriosament?? Caram, gràcies...

Per morir-se de riure: o posar-se a estirar-se dels cabells directament.. Tornem a les clíniques d'estètica. Ara si no et fas la depilació permanent amb làser no ets ningú. Perquè es clar, imagina't que surts un dia amb bicicleta i el teu company et pregunta si vas depilada.. quin problema!!! És molt millor que quan estigueu cansats de tant pedalar i us ajaieu a l'herba ell pugui acariciar-te les cames i dir-te allò tant romàntic de: "quan et vas depilar per última vegada?" PA TÈ TIC .... A mi un paio em pregunta això i és que com a mínim li trenco la cara!!!

No oblidem: aquells que no tenen a veure amb l'aspecte físic però que ens recorden com podem ser unes bones mestresses de casa... fa poc en vaig veure un d'un producte de neteja que anava tant però que tant bé, que amb un plis tenies la casa tota neta. Anava tant bé que et sobrava temps per fer altres coses.. el mateix anunci ja s'encarregava de proposar-te què podies fer: anar al gimnàs. carambassss, con la iglesia hemos topado!!! Si és que no hi ha joia més gran que tenir la caseta tota apunt i estar estupendes matxacant-nos al gimnàs hores i hores pels nostres maridets!!!


En resum, que n'hi ha per llogar-hi cadires.... i només penso en aquella mítica frase del sr.Fernán Gómez: "a la mierda a la mierda...!"
O NO??

9 comentaris:

08181 ha dit...

Jajajajaja!!!
Cert, absolutament cert. Sobre tot lo del paio q pregunta per la depilacio!

La veritat es que a les ties us matxaquen molt, als nois tot just començen, pero avui en dia si tens pel a pit... ets un deixat com a minim!

Sempre ens quedaran els anuncis de Dove..?

Albert ha dit...

Em sembla que entenc i comparteixo una mica per on vas; però no et sembla que estàs una mica pujada de to? Ei, cadascú, al seu blog, el que vulgui, eh? Però una mica de tranquilitat potser ens aniria bé a uns quants i a unes quantes, que encara ens queda molta teca per aguantar. Això sí, si el post era per desfogar-te: objectiu acomplert, no?
PS Consti que no dic res de la depilació perquè en el meu cas, seria un drama... Juás.

Hanna B ha dit...

grigri, a veure si m'acceptes aquest comentari, que ja m'estic paranoiant!!
totalment d'acord en tot, tot, tot!! totalment en contra i fastiguejada amb la publicitat i l'abús de panxes planes i melics famèlics i dones ridícules que celebren en una plaça de toros que ja poden menjar donuts!!!! pa.te.tic!!
a la mierda amb aquesta dictadura ridícula de la perfecció física!!!
casi que m'he posat violenta i tot, ejem!
proposo boicotejar tot producte i marca que imposi una figura femenina superficial i frívola per anunciar-se. i és ben fàcil de fer... així que apa, actuem!!

Anònim ha dit...

tienes razón con los mensajes machistas de la publicidad... creía que había una comisión que miraba anuncios 8 horas al día para regular esto... se habrán ablandado de tanta publicidad.
en lo que se refiere a clichés, bueno. el inconveniente de la publicidad es que dura poco o ¿talvez no sea un inconveniente?
y por durar poco hay que concentrar muchísima información en 30 segundos, 1 minuto. y si se tiene que entender... no el caso de anuncio que te quedas con cara de .... "¿qué habrán querido decir?"
gastan mucho en publicidad para ser claros y que ocupen poco tiempo

Grigri ha dit...

albert, les paraules escrites agafen el to de qui les llegeix, això és un publema...

ho deia en to burleta, en plan monòleg del club de la comedia...

és una vergonya però no estic en peu de guerra, només és una denúncia/crítica/conya..

Hanna B ha dit...

eiii, ja em sospitava que podia ser un problema tècnic... però et volia enviar un mail i no tens mail de contacte... celebro que ja estigui solucionat, petonets

Anònim ha dit...

Of course, totalment d'acord amb el teu post. Jo vaig fer el mateix comentari a casa sobre l'anunci de les pastes rodones: "per què coi tot són dones?".


Per cert, ja tens a la substituta?

Grigri ha dit...

denke,

els anuncis de dove no estan malament del tot però també hi trobo una fisura.. Perquè si el missatge és que "tu també pots ser guapa, especial, diferent" en realitat de fons tenim el mateix: Tots sabem que hi ha un ideal d'estètica, els de dove et diuen que no passa res si no ets com elles.
Bé no sé si m'explico... no et diuen TU ETS GUAPA I ESPECIAL, et diuen que hi ha una diferència entre tu i l'ideal de bellesa, però que aquesta diferència no t'ha de preocupar.

A veure, sé que això és filar molt prim, i de fet no els critico. Diguem que seria un mal menor.. ;)

Xurri ha dit...

Casumtot... A LA MIERDA!!!

Que el que volen es frustrar-nos per que adquirim.

I ho fem.

Ens tracten de tontes i actuem com a tals.

A L A M I E R D A (quin geni el F F-G, quina frase!)