09 de juny 2006

silenci...

després de dos dies de sessió de tutoria intensiva a la meva substituta, avui per fi m'he donat permís per canviar de lloc de treball.
M'he despedit oficialment per escrit de tots els membres de la unitat que deixo i de les companyes que he tingut fins ara (les dues secretàries del sub-director general), i al meu ex-jefe li he anat a donar dos petons de bona gana. per allò de que el roce hace el cariño...
Per fi he sortit de la zona de despatxos.
I he assaborit la pau i tranquil·litat d'esperit.
I sobretot sobretot, he oblidat per complet el so estrident de la maleïda centraleta telefònica. Aquell timbre insuportable que sonava 25.000 vegades per dia.

Santa Substituta: dóna paciència a la nova perquè aguanti força temps i ho assimili tot ben ràpid, perquè jo no en vull tornar a saber res d'aquell racó de món!!!


Per cert, aquest cap de setmana em toca entrenament. Marxem demà al matí i diumenge si tot va bé estaré dalt del Cilindro de Marboré, a Ordesa. 3.335 mts.
Dilluns informo.

5 comentaris:

Guillem Carbonell ha dit...

Ei, també ha estat el meu últim dia a la feina, després de 7 anys i mig. Quina sensació + especial !

Albert ha dit...

Felicitats, i ja ens explicaràs les dues coses: el cilindre del Marboré (saluda al Taillon i el Mont-perdut de part meva) i aquesta nova feina que començaràs la porpera setmana.
Ei, aixòd e poder deixar comentaris, és molt millor. ;-)

Xurri ha dit...

oe, oe oe oe oeeee, oeee, oeee.

Enhorabona, i sort en el nou lloc!!

bellosoli ha dit...

doncs enhorabona!!! i que vagi be la muntanya!

Hanna B ha dit...

visca santa substituta!! me n'alegro de que hagi arribat, perfí!!!
que vagi bé la nova etapa!