27 de juny 2006

Déus de l'Olimp

Aquí us penjo un material que m'ha arribat recentment a les mans.. Pel gaudi de les blocaires bàsicament..
Noies, us aviso que si patiu del cor millor us prengueu una pastilleta abans d'iniciar la projecció. Les que no patiu del cor no us caldria pastilla però en canvi sí és recomanable un pitet.

Nois, no us ho prengueu com un atac personal. Això només és un petit acte reivindicatiu dins la meva campanya contra l'allau de ventres-plans. jejejeje..
Que nosaltres també ens hem d'alegrar la vista de tant en tant!! :)

Espero no ferir la sensibilitats ni susceptibilitats de ningú. No és la meva intenció. De veres.

Tothom al seu lloc?
..càmara
... acció!!


Powered by Castpost

6 comentaris:

Albert ha dit...

Oooohhh!!! Grigri!!! Només us recordo que, com em smebla que deia Woody Allen, tot això és mentida. Jo havia jugat a rugby alguns anyets (a tercera divisió catalana, que és com el cul de món, ho reconec) però tots aquests nois són de mentida. Ho recordo a les interessades, per si de cas. Ei, també em podeu dir que sóc un envejòs....

Grigri ha dit...

Bé albert, gràcies per recordar-nos-ho però ja ho sabíem que aquests nois no existeixen.. Són com aquelles sílfides que surten als anuncis i a les pelis... tot creat per ordinador, ves!!!
Però com que per mirar ja serveixen, una es conforma!
jejejeje..
Així que vas jugar a rugby? El meu compi tenia un company de classe a la uni que també jugava. Estava a la Santboiana (o com s'escrigui). La veritat és que he vist pocs partits de rugby (no futbol americà), però sempre he trobat que és un esport wapo. Ha de ser molt divertit jugar-hi. Has de descarregar molta adrenalina..

Alfredito ha dit...

Bah! Milagros del Photoshop o algo así. O está operados. Eso es lo que soléis decir vosotras, ¿no? Una vez discutiendo de bellezas femeninas entre amigos y amigas llegamos a la conclusión de que para las mujeres la más bella era Lola Gaos, a las demás a todas les encontraban defectos. A mí, sin ir más lejos, Chiquito de la Calzada me parece la mar de sexi.
Besitos. (Y sigue poniendo vídeos de dibujos animados)

Grigri ha dit...

Muy buena alfredito..
desde luego, hay que ver lo que se puede hacer hoy en día con el photoshop!!
Pero tenemos que reconocer que el artista-photoshop de este vídeo en concreto, tiene un don especial. Rallando la genialidad diría yo! Desde ese peassso David de Miguel Ángel no se había visto un milagro de la creación artística semejante!
jejejeje..
;P

Hanna B ha dit...

pura ciència ficció, grigri, ni al meu barri ni a la meva piscina n'hi ha cap així... deuen ser tots estrangers ;)
em fa gràcia la sobrexposició de galtes de cul masculines a les que ens sobmeten quan ens ensenyen aquests bens de déu. no fos que veiessim pitus i ens agafes un cobriment, ji... (n'he vist un crec)

Grigri ha dit...

jejeje.. tens raó hannab.. deu haver-hi alguna llegenda que diu que a les dones no ens agrada veure pitus... jejejejeje..

Com si fos més bonic un colze que un pitu!!! jajajajaja..