29 de març 2011

Àcid Sulfúric

L'àcid sulfúric, com podreu veure en aquest enllaç si teniu ganes d'il·lustrar-vos sobre el tema, es tracta d'un àcid fort i dipròtic (que no sé què vol dir però sona greu) la fórmula del qual és: H2SO4. 
Un estudi recent de la Grigri, no publicat encara per cap universitat de prestigi, ha pogut descobrir que aquest àcid es troba present en força anuncis, i especialment en aquells que van adreçats a persones del sexe femení. S'ha pogut observar també que de manera natural, la freqüència d'aquest tipus d'anuncis augmenta notablement quan arriba la primavera.

Des del quartier vull dir ben fort perquè em senti tothom, que la meva auto-estima està saturada de tant àcid sulfúric.
Vull dir que estic fins al monyo de tota la gama de productes Special K, i de que pretenguin que ens creiem que les noies que surten als seus anuncis estan així d'esculturals perquè no fan altra cosa que menjar special k tot el dia.
Vull dir que trobo molt lleig que la Reebok em prometi millorar els meus glutis, cames i cos gràcies a unes bambes.
O que fins i tot els anuncis de productes de la neteja ens tractin com incultes supersticioses que necessitem que vingui un mascle alfa a dir-nos com podem tenir el nostre bany immaculat...  (he buscat l'enllaç al vídeo però no l'he trobat, ho sento..)

Senyors i senyores, no tinc un cos escultural ni crec que el tingui mai. Però no m'importa. I no sóc la més intel·ligent del món, però tampoc necessito que vinguin a explicar-me com netejar un lavabo..

potser no n'hi ha per tant, ho sé, però sento com si tingués l'ànima corroida...com deia la lilly, ja no sé què és correcte i què és real...

2 comentaris:

martachka ha dit...

T'entenc perfectament... Encara recordo aquell anunci que van acabar retirant en què una noia semi-anorèxica intentava cordar-se una faldilla i deia "ai, no em va bé". I jo pensava, doncs, prova de posar-te una 36, que segurament et ballarà i tot... Res, nena, que estem estupendes. Jo amb 10 quilets de més, però estupenda ;)

I el meu lavabo no té shorretoneh (vegeu anunci Cilit Bang) i no m'ha hagut de venir cap home a ensenyar com fer-ho!

Grigri ha dit...

tres hurres pels shorretoneh!!!! jajajaja..
i tant!!! perquè aquesta és una altra..!!! els anuncis tipus cillit bang, també són per llogar-hi cadires.. que ensenyen uns lavabos que sembla que faci dos mil anys que ningú els ha netejat!!! allà hi ha 3 cms de ronya incrustada!!!
i penso jo.. se suposa que això compta com a situació normal?? Pretenen que ens creiem que la majoria de senyores tenim els wc's plens de ronya???