18 de desembre 2009

Inquietud

Des de fa un dies estic fent sessions de rehabilitació, el primer dia, quan em van entrar al box on hi havia l'aparell d'ultra-sons, vaig patir un xoc en llegir un rètol que hi havia penjat a la paret, del qual encara no m'he recuperat (cosa difícil comptant que cada dia a les 7h del matí el torno a veure). Diu així:

POR HIGIENE, SE RUEGA
TIREN LOS "CHICLETS"
A LA PAPELERA.
NO LOS ENGANCHEN
DEBAJO LA CAMILLA.
GRACIAS


No sé què en penseu vosaltres. És com la reflexió que fa el protagonista de la darrera peli del Woody Allen (que per cert, recomano) de que el futur de la nostra espècie està sentenciat des del moment que fa falta instal·lar els tiradors automàtics d'aigua als vàters públics perquè no som capaços de fer una cosa tant senzilla com aquesta.. no arribarem enlloc.. si fa falta un cartell per demanar que no s'enganxin xiclets a la camilla, la cosa definitivament, és greu.

Amén

5 comentaris:

martachka ha dit...

Jo crec que la gent és GUARRRRRRRRRRRRA amb ganes... El que no sé si aquesta gent fa el mateix a casa seva... La gent tira les llaunes per terra mentre mira la tele a casa seva? Doncs, perquè ho fan al cotxe? La gent escup al menjador de casa? Doncs, perquè ho fan pel carrer? La gent llença els papers pel passadís de casa? I perquè ho fan quan surten si hi ha papereres cada 10 metres? La gent no tira de la cadena o pixa fora de la tassa a casa seva? I perquè ho fan quan van pel món? La gent enganxa els xiclets a sota el sofà a casa seva? Doncs, perquè ho fan quan van al fisio? No sé, no costa tant comportar-se com a persones civilitzades, no? Aix, és un tema que em fa perdre els nervis...

Grigri ha dit...

Caram, Martachka, veig que vens amb l'escopeta carregada!!! aprofita i mira't la bústia de mail que et relaxaràs una mica... avui és divendres!!!

Myr ha dit...

Maaaaaaadre, com està el pati! Increible!

100% d'acord amb la Martachka ...

Jo, qualsevol dia d'aquests m'emportaré una cleca pel carrer ... quan veig coses com les que comenta la M ... em surt un GUARRO/A !!!! i me'ls miro amb cara de mala òstia ... pararé quan em caigui el primer clatellot ;)

Per cert, ja hi enganxaria xiclets jo a les tabletes de xocolata dels què has enviat avui GriGri! MAMMA MIA!!!!

Grigri ha dit...

jisjisjisjisjisjisjis...
només xiclets???

hahahahahaha!!!

martachka ha dit...

Mir, algun dia també em caurà un clatellot a mi... Jo faig exactament el mateix!! Hehehe És que em surt de l'ànima... Algun dia he estat a punt d'agafar el típic paper o capsa de cigarretes que llença la gent pel carrer i anar i dir-los: "Perdoni, és que li ha caigut això..." Però encara no he tingut els nassos de fer-ho mai...

A les tauletes aquestes de xocolata que dieu no hi enganxaria xiclets... m'hi enganxaria jo!! hehehehe