23 de desembre 2009

Molta feina

Ahir el Meu Fill Gran va sortir de classe carregat fins al capdamunt. Entre totes les coses que portava, òbviament, hi havia el cartipàs amb la feina de tot el trimestre.

Val a dir que en fan molta de feina, i que mirar-s'ho tot et treu ben bé mitja horeta.. però mentres pugui faig l'esforç de repassar junts totes les fitxes, comentar les anotacions que fa la mestra, intercanviar opinions..

La troballa d'aquest any seria aquesta (ho sento, però això ho he de compartir, no m'ho puc quedar al pap!!!):


Fitxa número 1:


Com podreu observar, la feina consisteix en dibuixar dins cada requadre coses que el seu nom contingui i no contingui respectivament, la lletra en qüestió. En aquest cas la "m". D'aquesta fitxa destacaria la versió l'Spiderman P5.. vaig quedar impressionada..

Fitxa número 2:


Si sou de mena espavilada, veureu de seguida que aquesta fitxa consisteix en fer exactament el mateix que l'anterior, però amb la lletra "t" com a protagonista...

Ampliació Fitxa número 2:


Probablement va ser la meva condició femenina el que va motivar que els meus ulls se n'anessin directes a l'obra "tita" (que pel seu color taronja viu, ressalta per davant de la reproducció de "cul" que va fer l'artista). Amb la major naturalitat possible vaig preguntar:
Grigri: Caram, quina tita que has dibuixat! molt bé, "tita" té dues "t"... i aquestes rodonetes què són fill meu? Els testicles?
MFG: No mare, són els ous que tenim dins dels testicles..
Grigri: Ah, està bé.. (i pensant: ... passem pàgina fill meu... la propera vegada que em trobi la teva mestra, que és de les finolis, intentaré saludar-la amb la mateixa naturalitat i amb el mateix somriure que fins ara, aguantant el tipus a base d'exprimir al màxim la poca autoritat moral que em queda després d'això...)

7 comentaris:

arsvirtualis ha dit...

Genial! Cap comentari més... :))

Myr ha dit...

M'he quedat sense paraules ...

martachka ha dit...

Ho sento, no puc parar de riure...

Grigri ha dit...

jejejeje... jo ric per no plorar!!!!

sabia que uus agradaria.. és un crack.

Dan ha dit...

Aquest noi és un crak. Te futur a la biologia!
:-D

estherisland ha dit...

que fort...aquest nen és la pera....boníssim!!!

Albert ha dit...

No et preocupis, grigri, sembla que això ja passa a aquesta edat. Altra cosa és, si es va fent gran, i no aconsegueix "domar" els seus pensaments... I per la mestra no et preocupis, que en saebn d'aquestes coses. Bon Nadal tingueu i tu, ben digna!