19 de novembre 2007

Vomitiu

... un que si garantirà per llei que els que parlin español puguin aprendre i utilitzar la seva llengüa sense restriccions a tot l'Estat..

...l'altra que si prefereix acabar partida que doblegada...

...un altre es permet el luxe de fer conya sobre Rodalies en un programa de TV...

I davant tot això, perquè no surt el rei i els diu un "porqué no te callas?"
No serviria de res, però almenys ens faríem un fart de riure...
No trobeu?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

XD... realment... la situació és trista...

Riem per no desesperar-nos... aixó del rei per exemple ha servit per tenir-nos distrets i fer que es destensesin les cordes... I aquí no ha passat res! Tots contents.

L'altre dia m'oferien una samarreta que deia aixó del "Porqué no te callas?"... Vaig declinar la oferta, al cap i a la fi... li estaria donant publicitat al monarca, riure-li la gràcia seria com legitimar-lo, no?

Bé, vaig a tallar un xic de serranillu... ;)

Grigri ha dit...

que cabróóóóóón (amb entonació maragall-queco novell)... per lo del serranillu es clar...
respecte al post anterior: crec que algun polític amb ideals i amb vocació de servei sí que hi deu haver, però crec que passa com amb la institució eclesiàstica, les úniques ànimes pures estan a les bases i la cúpula de poder està podrida.
Tenia un company de classe de francès que sempre deia que a la política s'hi refugien els mediocres, tots aquells qui no podrien triomfar en l'àmbit de l'empresa privada. I hi estic molt d'acord.
I pel què fa a la opció de vot doncs també estic com tu, acabo votant al qui menys em desagrada. El problema actual és que cada vegada ens posen més difícil la tria, qui no té un all té una ceba!!
En fi, només ens queda la paciència i la possibilitat de riure'ns de tots plegats amb el Polònia...

I pel tema de la samarreta: ben fet... Una cosa és riure de l'anècdota i l'altra fer-li propaganda al pinxo aquest.. Ja ens costa prous calers com per haver de comprar samarretes ara!

KONIEC...