08 de maig 2007

L'alegria de veure's els peus


Doncs això, volia donar-vos jo mateixa la primícia però la Mir es va xivar... (no passa res Mir, i moltes gràcies per les felicitacions! tenir notícies teves sempre és fantàstic):
Ja puc veure els meus peus altra vegada amb un senzill moviment vertical-descendent del meu caparronet.

El passat 26/04 va néixer el petitó. Només fa 13 dies que el tenim entre nosaltres i ja sembla que hagi viscut aquí tota la vida, com si ens coneguéssim de fa molt temps.. Deuen ser coses d'aquestes que fan les hormones...

La qüestió més important és que estem tots bé i molt contents, que és un angelet que menja molt i dorm molt, i que la seva mare s'ha tret un bon pes del damunt (en el sentit més literal del terme: en total uns 3.720 grs de nen).

Darrerament he estat bastant monotemàtica amb els posts, només llegir i embaràs... espero poder reprendre la resta d'activitats ben aviat i poder explicar-vos coses més interessants sobre muntanyes, curses, escalades i totes les altres coses que m'agraden tant i que m'he vist obligada a abandonar durant aquests mesos tant llargs. Així no se us farà tant avorrit treure el cap per aquí!!! Tinc tantes ganes de fer coses!!!

Una abraçada a tothom. Us deixo perquè he d'anar al CAP a buscar els papers de la baixa de maternitat. Estic en ple Via Crucis per aconseguir tots els papers que calen, i entre Seguretat Social, Registre Civil, Ambulatori i Hisenda, us ben asseguro que no em queda massa temps per res més. Em passo el dia fent cues interminables per acabar descobrint que sempre falta aquell paper que no saps ni què és ni d'on l'has de treure.... brrrr... no us atabalo que tampoc en teniu cap culpa. Si heu passat per l'experiència ja sabreu de què us parlo, i si encara no hi heu passat, aneu buscant si a ESADE o a IESE fan algun Postgrau o Master en la matèria, perquè crec que us serà de gran ajuda!!!

ptons

12 comentaris:

ex koala mir ha dit...

Aiiiiiiii, aj ho sé. HO SENTO MOLT !!!!! Si és que va ser rebre el mail de la Gisel-la, ple d' alergia i energia amb la bona noticia i vaig escriure. Va ser, fer el clik de PUBLICAR i pensar .... NOOOOOOO, merda merda merda !!!!
De debó, em sap greu. NO HO FARÉ MÉS !!!! :-)(

En fi ... que me´n alegro que tot vagi bé !!! Un petonàs !!!! Prometo fer de kangaroo, per compensar el meu xivatassssssuuuuuu :-( jijijiji

Albert ha dit...

Enhorabona!!! Muà!!!

Petitabruixa ha dit...

Ep, enhorabona familia!

I no t'angoixis amb el paperam, guapa!

Petonets !!!

Lili;-)

Anònim ha dit...

Per fi et puc blogfelicitar! :)

T'envio ànims burocràtics!!

Ens veiem aviat! Una abraçada!

estherisland ha dit...

felicitaaaaaaaaaaaaats guapa...és preciós...esteu fantàstics...tots

Pepita Forever ha dit...

Moltes felicitats!!! Petonàs :-)

Grigri ha dit...

grààààààààààcies a tots i totes!!
no em prodigo gaire per aquí, però tinc una bona excusa no???

Miraré de no perdre el ritme del tot, ara com ara és complicat fer que tot encaixi...

slts.

Xurri ha dit...

Felicitats, noia, tot just acabo de veure el post.

Felicitats pel petitó i felicitats per veure't els peus!!!

Hanna B ha dit...

ostres grigri!! ja tens el teu nou petitó amb tu!!
moltes felicitats per a tots, i coi de burocràcia...!

Dan ha dit...

enhorabona de nou. Ara ja no podràs respirar tranquila ni un moment en els propers... 30 anys! (però son tant monoooosss)
I per cert, segur que has perdut més pes de sobre. Que no tot era criatura! Falta pesar la placenta, el líquid amniòtic... posa-li un parell de quilets més.

Guillem Carbonell ha dit...

Moltes felicitats !!! Guillem

bellosoli ha dit...

felicitats pel petit!!!