14 de febrer 2006

doncs let's continue!


Tens raó Albert, no he explicat gaire res del què faré oi?

Aniré a fer de "suport" al Director i a l'Apoderat d'una unitat especialitzada dins l'empresa que gestiona els principals clients (grups empresarials molt grans i multi-nacionals). Es tracta una mica d'anar fent el seguiment de resultats de la xarxa comercial i d'anar implantant les directrius de Direcció General, treballant directament amb l'apoderat, colze amb colze.

La xarxa comercial compta amb quatre oficines de representació: Barcelona, Madrid, París i Londres.

Aniré bastant de cul i segurament em guanyaré l'odi de més d'un gestor comercial.. però la feina almenys serà variada.

Com em va dir el tal apoderat: "aquí estarem tu i jo sols, tindrem molta feina, però mentres tinguem al Director content amb el nostre treball, no hi haurà cap problema".

Ah, i em respecten l'horari!!! Sí que pot ser que puntualment hi hagi algun tancament de trimestre o alguna història que requereixi quedar-me fins més tard. Però en tot cas seria un fet aïllat, no la tònica general...

El que valoro més positivament és que conec des de fa molts anys aquesta persona (l'apoderat) i hi tinc molta confiança. Això és molt important per mi. Perquè tenir bona sintonia amb la persona que treballes ja facilita molt la feina!! I també que podré sortir de la zona de despatxos on sóc ara, on les restriccions a l'hora de vestir, les bones maneres i el protocol són estrictes.. I NO HO SUPORTO!!!

En fi, espero que aquesta nova etapa em permeti recuperar l'empenta que sempre m'ha caracteritzat a l'hora de treballar, i que des de que sóc aquí havia perdut...

Seguirem informant..

TO BE CONTINUED (II)
P.D. què, contents amb l'explicació??

7 comentaris:

Albert ha dit...

Satisfet provisionalment. Espero que ens mantinguis informats de com va la cosa quan s'esdevingui el gran canvi. I et torno a felicitar, que mai està de més.

Grigri ha dit...

gràcieeeeees...

:)

Hanna B ha dit...

si que sona motivant! que bé, que confiin en tu i et possibilitin el canvi.. ja aniràs explicant!
felicitats!!!

Ahoi team ha dit...

Ei, pues pinta bien! Ahora que se cumplan todos tu pronosticos y puedas empezar una vida nueva dentro de tu actual vida profesional!

Corint ha dit...

De vegades desitgem una feina tranquil·la que no ens atabali i tal... i quan la tenim volem una feina activa i que ens faci moure. Com som, eh?
Sort!

Grigri ha dit...

Jejeje.. corint, tota la raó! ara tinc dies de col·lapse total: ara tinc la feina de secretària i em comença a caure la del lloc on vaig!!!
...i tinc moments de pànic.. allò del aiaiaaaaaai!!

tranquilssss, no ens posem nerviosossssss...

Anònim ha dit...

Hola Grigri! Moltes felicitats per aquest canvi de feina :-)
Que no t'estressin massa, però!