26 de setembre 2005

Per tu, DM

Divendres vaig rebre la trucada de la dona d'un company de feina. Volia parlar amb el Cap de la unitat, i aquest tenia el dia de festa (la Mercè), així que em va donar l'encàrrec a mi:
El seu marit, D.M. estava ingressat a la UCI a causa d'un derrame cerebral. El pronòstic era molt favorable perquè el coàgul semblava que es desfeia bastant ràpidament i ell estava conscient... la seva veu tremolava, cada vegada parlava més fluix, crec que ofegada entre el plor.

M'ha tocat molt, moltíssim.
En DM no és la persona amb qui més treballo però es pot dir que parlem per telèfon pràcticament cada dia. Sempre té una paraula amable per tothom. És sempre cortès, educat i agradable amb mi. Alguna vegada fins i tot hem tingut xerrades curtes relacionades amb els gustos literaris, les vacances (vem coincidir a Guils de Cerdanya..).

Sembla que avui ja el pugen a planta. Però encara no m'he refet. Estic amb la moral pels terres. Jo i tots els companys d'aquí. És molt jove! I un ensurt així és molt dur..
DM lluita. Et volem amb nosaltres ben aviat!

3 comentaris:

Casta ha dit...

Anims, molts anims, espero que es posi bé molt ràpid. Petons

Anònim ha dit...

El meu pare va tenir un vessament cerebral fa uns anys. El més dur de tot plegat és que és quelcom que no avisa. El meu pare sempre ha fet molt d'esport i va ser molt xocant veure'l allà a l'hospital, inactiu com ell no sap estar, durant cert temps. Però tot va acabar bé - sense cap seqüela per enlloc. Espero que amb el teu company de feina passi el mateix.

Alfredito ha dit...

Hola, Gri-Gri, m'ha fet gràcia el teu "nom de guerra", doncs tinc una cunyada a qui li diem així i he llegit el teu blog i m'agradat força. També m'agraden molt els gats, i en Litus és d'alló més.
No conec al teu company de feina, però tal com el descrius sembla una persona magnífica i d'aquests en fan falta. Que es recuperi el més aviat possible.
Si no t'importa penso passar sovint per aquí (i t'he "linkeat" al meu blog).

Perdona (perdoneu) pel meu català, soc professor de castellà i tinc alguns problemes a l'hora d'escriure en català, però ho intento.