07 de maig 2009

no hasse falta desssir nada más...

4 comentaris:

martachka ha dit...

Com van dir els de RAC1 "No és lo puto Gusiluz, és lo puto crack!".

òscar ha dit...

l'hauré vist quinze cops avui ja i ... segueixo emocionant-me!

quin any, déu meu! quin any!

Grigri ha dit...

La veritat és que això d'ahir pràcticament frega la línia de l'heroisme..
només hi ha una cosa que m'està molestant i molt: mires/llegeixes/escoltes segons quins mitjans de comunicació i no saben parlar de res més que de les errades arbitrals. I puc estar d'acord en que el senyor la va cagar més d'una vegada, però va ser a favor d'uns i altres. I el què no em sembla lògic és que aquests temes només surtin a la llum quan interessa. O és que ningú es recorda del què va passar al partit d'anada??? El Chelsea va repartir a base de bé, i no van xiular un penal claríssim al Messi i un altre a Henry.. (o aquest últim era al partit del R.Madrid...hmmm... bé, ara no sé).

Daixonsens, que no pot ser que només ens recordem de les errades arbitrals quan son a favor del Barça.. això no és jugar net!!!

martachka ha dit...

Això és l'enveja que tenen, perquè el Barça està a la final de la Champions, de la Copa del Rei i amb una probabilitat altíssima de guanyar la lliga (no es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat!) i els altres s'acaben de menjar un 2-6 que em sembla que se'ls ha indigestat una mica... hehehe