01 d’abril 2009

Ho haveu vist???

Avui m'han convocat a una reunió a les 19h per dir-me el següent (i resumint conceptes):

1. Que els meus superiors s'han compromès a que el dia 31/05/2009 estarien fets els informes de totes les operacions que tenim a la cartera. Això no és novetat, senzillament jo m'he manifestat en contra des del principi per considerar-ho una animalada, però resulta que avui s'han compromès davant dels que encara són més superiors que ells. La conseqüència directa d'aquest punt seria que jo m'hauria de sentir encara més obligada a complir amb l'objectiu, però jo que sóc una bona Taure, segueixo pensant que no hi arribarem ni de conya.
2. Que com que l'avanç en les respectives carteres dels gestors no és igual, tot el què hi ha pendent es repartirà a parts iguals. Això sí que és una novetat, i més que una novetat jo diria que és una TCM (tocada de collons monumental). Ara resulta que els que estem aquí deixant-nos les banyes treballant fins a altes hores de la matinada i caps de setmana si fa falta, haurem de posar-nos a fer els informes dels que van més endarrerits... sí home sí, i què més!!! Si voleu ja m'ajupo i em comenceu a donar cops amb els pinxos!!! AAAA CAGAR!!! amb tots els meus respectes pels meus companys (que no puc dir que no facin hores perquè en fan, però de feina en tenim tots molta, i no penso pagar jo els plats trencats d'un altre que no s'organitza més bé o que pel motiu que sigui no està fent tota la seva feina...). En el fons em fot dir tot això perquè penso que entre tots ens hem d'ajudar, però una cosa és donar un cop de mà i l'altra salvar el cul als jefes a costa de deixar-hi la vida, les hores de dormir, i la salut. El que deia: A CAGAR A LA VIA HOME!!!!

COLLA D'INÚTILS...

A SANT DE QUÈ ES COMPROMET ALGÚ A FER UNA FEINA ABANS D'UNA DATA QUAN AQUEST ALGÚ NO HA DE MOURE NI UN PAPER? AIXÒ ÉS EL QUÈ ENSENYEN A LES SUPER-BUSINESS-SCHOOLS DE JANDEMORENAUER??

DONCS PER MI JA ES PODEN POSAR ELS TÍTOLS DE MÁSTER ALLÀ AL FORAT DEL PETEJANDER..

Ho sento, però és que he tingut un bon dia i al final me l'han esguerrat amb la reunioneta aquesta... i m'havia de desfogar... em permeteu les formes, oi?

9 comentaris:

martachka ha dit...

I tant que et permetem les formes!!! La raça dels jefes és una raça diferent i la feina dels treballadors, a més de fer la feina per la qual els paguen és anar trampejant com poden, amb més o menys gràcia, totes les idees brillants (altrament conegudes com "cabronades") que tenen els jefes.

Per això al final vaig decidir ser la meva pròpia jefa ;)

Per cert, m'encanta l'expressió de "a cagar a la via", ara feia temps que no la sentia!!

Grigri ha dit...

com es nota que ets de lletres, acabes de fer un petri-rodolí!!

òscar ha dit...

jajajaja
bé, abans de manifestar això obertament del tot, no estaria malament comptar fins a tres (perdó, fins a gramenauer)

seria a la uan, a la paich, a la gramenauer i, ara si, ja els pots enviar a pastar fang amb tota tranquilitat!!!

àaaaaaaanims!!!

Grigri ha dit...

HAHAHAHAHA.. gràcies òscar!!!
de fet vaig comptar fins a gramenauer unes quantes vegades, perquè entre les 20h i l'hora que vaig escriure el post, dins del meu caparró tenia aquest afer donant voltes i vinga a comptar...

Albert ha dit...

Veig que les coses a les nsotres respectives feines estan calentones. I també veig que les superbisnes schools són un mal comú. En fi, a comptar fins a no sé quants i a tragar, quin remei?

Et diria allò de que algun dia arribarà que..., però tampoc n'estic gaire convençut....

Mentrestant, un petonet i una abraçada.

Grigri ha dit...

seguim comptant... gràcies pel "caliu humà" :P

pffff....

martachka ha dit...

Ostres, és veritat, he fet un rodolí!!

A més de l'opció de comptar fins a 200 mil milions de trilions, també hi ha l'opció de sortir a córrer, o l'opció de trencar alguna cosa. Res d'això soluciona el problema, però et quedes més descansat ;)

L'opció de dir-li al jefe que se'n vagi a cagar a la via pot solucionar el problema i et quedes més a gust que ningú, t'ho asseguro, però et crea un altre problema conegut amb el nom d'"engreixar la llista de l'atur", i amb els temps que corren, no sembla massa bona idea...

Tenblog ha dit...

se't permet tot. Faltaría mes...es la teva casa. I a mes a mes....has dit la veritat ben dita i bé alt. Aixins m'agrada. Amb dos ous...fregits como diria el teu nen!!!!

Myr ha dit...

m' encanta l' expressió ... a cagar a la via ... és una de les que més utilizo :) allargada això sí ... a cagaaaaarrrrr a la via ;)

ànims !!!