20 de febrer 2009

POST-OPERATORI

Per respondre als vostres desitjos, us diré que l'operació va anar bé i que avui començo a trobar-me força bé. Fins ara m'ha fet mal tot el braç, com si m'haguessin estomacat...


El resultat és aquest:




He de tenir el canell immobilitzat durant tres setmanes, però avui a mig matí aniré a veure el traumatòleg perquè em tregui aquest parapeto!! quan em va venir a donar l'alta li devia fer llastimeta i em va dir que no m'esperés a dilluns, que podia anar-hi divendres... i li agraeixo!!
Perquè a l'hivern és difícil compaginar aquest braç de Mazinger-Z amb el meu fons d'armari. Que només m'entren dos jerseis!!! HO HAVEU VIST!!!
A veure si puc passar els dies que em queden amb la canellera, o almenys amb un embenat més light...

I amb tot això he aprofitat el temps per acabar "La lladre de llibres", novel·la que recomano a tothom qui li agradi disfrutar d'una bona història ben explicada.
I també he agafat "L'últim patriarca" que em vaig regalar per Sant Jordi. Estic a mig llibre i la veritat espero que la trama faci un gir que m'ajudi a trobar-li el gust, perquè fins ara l'únic que he aconseguit és enrabiar-me com una mona amb el pare-cabró de la protagonista. Que el retrat que fa de "l'ordre musulmà de les coses" (i concretament de la família) fa posar els pèls de punta. Potser el fet que un llibre aconsegueixi remoure'm d'aquesta manera ja es podria considerar un mèrit en sí, no ho sé.. ja us ho explicaré quan acabi!!

Ara deixo l'ordinador que, com comprendreu, escriure és un calvari!!
Repeteixo: LA LLADRE DE LLIBRES!!!!! llegiu-lo!!!

7 comentaris:

martachka ha dit...

Nena, déu n'hi do!! A veure si et poden posar una cosa més fineta, o una fèrula, o alguna cosa que no exigeixi que renovis el vestuari.

A mi "L'últim patriarca", sincerament, no em va agradar. També em va remoure l'estómac veure que un desgraciat com aquest tenia a tota la família atemorida. Però el premi literari no el veig per enlloc. Potser, com tu dius, la gràcia és que et faci sentir aquesta ràbia... Sincerament, podia passar sense. A mi no m'ha agradat. Quan l'acabis de llegir ja m'explicaràs quina sensació t'ha deixat al cos.

Jo ara estic amb "El noi del pijama de ratlles". De moment, ni fu ni fa, vaig pel capítol 5... Ja t'explicaré què tal... M'apunto "La lladre de llibres". El posaré a la llista.

Petons! Cuida't la mà!!!

Grigri ha dit...

ostres martachka, amb el teu comentari sobre el llibre no sé d'on treuré les forces per acabar-lo...!!
premi literari a banda, jo vaig veure el programa de l'hora del lector poc després de que es comencés a parlar del llibre (i pocs dies abans del premi), i dos dels col·laboradors el recomanaven... sujuru!!!

Grigri ha dit...

aix! i volia dir que ja m'han tret l'embenat, i que ara m'he de curar els punts fins dimecres vinent, que ja me'ls treuran...

miquel ha dit...

Així que et quedarà un petit senyal d'allò més interessant, oi? Ànims!

Excel·lent "La lladre de llibres". Jo en vaig parlar a casa meva no sé quant. Va, que el llegeixin i ens expliquin les impressions.

martachka ha dit...

Doncs, cuida't els punts!!! Va, que només queden 2 dies per poder lluir les ferides de guerra ;)

Tu continua llegint (es llegeix molt ràpid) i ja em diràs què t'ha semblat. "El noi del pijama de ratlles" em comença a enganxar. Continuaré informant...

Grigri ha dit...

Un senyal interessant... doncs ara que ho dius Pere, crec que sí que pot donar joc el tema.. tres puntets al canell, ben alineats, tenen la seva gràcia, sens dubte!!

Quan em trastoqui del tot podré explicar que és una marca que em van deixar els al·lienígenes... hehehehehe...

Tema lladre de llibres: que llegeixin, que llegeixin...

Grigri ha dit...

Martachka, espero els teus comentaris del Noi del Pijama de Ratlles. Fa temps que li vaig regalar al Joan perquè es veu que va llegir al bloc del Luis Enrique (ex-jugador FCB) que el recomanava. I ja saps que sempre compro llibres que després em vingui de gust llegir a mi (ehem). La qüestió és que sempre he pensat que és d'aquells llibres que has de trobar el moment d'inspiració, que estigui relaxada de vacances o alguna cosa així. Perquè sinó, entre l'estrés que porto a sobre i l'esgotament perpetu, només em falta llegir desgràcies abans d'anar a dormir!!
Oi que m'entens?