21 de febrer 2009

Guaiteu que bonic!


És el meu balcó

Les últimes adquisicions han estat dues camèlies, una "cheflera" i un llimoner nan, amb 5 llimones incloses!!!

Martachka: al fons de tot encara hi ha la que em vas regalar fa uns quants anyets... està enorme i ha fet unes floretes blanques d'allò més boniques!!

No hi ha res com tenir temps ociós i una germana que t'acompanya a tot arreu disposada a posar-hi les dues mans que no tinc!!
merci germaneta..

2 comentaris:

martachka ha dit...

Ostres, Grigri, si tens tot un jardí!! Ja no recordo quina planta et vaig regalar, ja fa anys d'això!! Però quin goig que fa el balcó! A mi les plantes no em viuen: o les mato de set o les ofego, no hi ha manera de trobar un terme mig... Espero que tu hi tinguis més traça que no pas jo! Ja es veu que sí...

Grigri ha dit...

No desisteixis Martachka, que no es oro todo lo que relusse... crec que el balanç plantes vives-plantes mortes es decanta per les segones, i amb un clar avantatge!

El què passa ara és que tinc l'assecadora, i com que és de les d'interior, té un dipòsit que guarda l'aigua que surt de la roba després de rentar-la. i què en faig de tanta aigua? Doncs mira, reciclar-la. Una part va a dins d'una garrafeta petita i la utilitzo de "agua para planchado", i l'altra va per les plantes... pobrissones, si sabessin que el seu destí depèn d'una màquina d'assecar roba!! que trist...