23 de juliol 2008

"asalto sesuár"

Ahir vaig sortir a sopar amb un amic i vam parlar d'aquesta notícia d'una gent que es dedica a segrestar persones per encàrrec. Concretament el negoci consisteix en que el client paga uns diners perquè el segrestin. Amants de les emocions fortes que l'únic que saben és que han pagat per aquest servei però no saben ni quan ni com serà el segrest fins que arriba el moment en què uns individus el segresten literalment durant unes hores (les que siguin, tampoc estic massa informada sobre com funciona, la veritat).

Després de concloure que qui paga perquè el segrestin és algú que té poca feina, ens va sortir la idea d'un negoci que, de posar-se en pràctica, seria molt més exitós sense cap dubte.

En concret la proposta va ser: Posats a que t'assaltin pel carrer, millor que se t'acosti un home ben plantat o una dona ben guapa de corbes perilloses i que et proposi un "aquí te pillo aquí te mato" no...???
Penseu-hi uns segons. Quants no pagarien per tenir aquesta experiència?
Ja posats, quan contractes el servei hauries de poder triar les característiques físiques de qui vols que t'assalti.. I a partir d'aquell moment només caldria anar pel carrer i esperar el moment en què el desconegut en qüestió et fes les "proposicions deshonestes" pertinents..

No està gens malament no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ON S'HA DE PAGAR????

je,je,je

Tenblog ha dit...

a mí me parece una idea ESTUPENDA!!! o la patentas o te la quito...jijijijiiii

Grigri ha dit...

Creo que podemos repartirnos el mercado tranquilamente.. jejejejeje.. tú te quedas la zona pirenaica y pre-pirenaica y yo me centro en la mitad sur de catalunya, te parece bien?

Anònim ha dit...

mmm...

pero aixo no existeix ja i s'en diuen nois i noies de companyia? jejeje

Grigri ha dit...

sí, però la gràcia és que aquí no concertes data i hora... és el mateix de sempre però amb una mica més d'intriga...