14 de gener 2008

El primer ensurt

Que als directius de les empreses se'ls paga per pensar no és novetat. Una altra cosa ben diferent és que t'incloguin en els seus pensaments. Normalment el seu esforç neuronal va enfocat cap a un únic objectiu: millorar la pròpia situació, a costa del què sigui o qui sigui.

A la meva empresa algun il·luminat va dissenyar l'edifici per X persones i només va incloure en el projecte X/2 places de pàrking. Aquest problema es va mig resoldre el dia que van pensar en aprofitar un descampat que tenien en propietat just a la parcel·la "colindant" (no sé com es diu en català).
Però és que ara resulta que algun altre il·luminat ha decidit construïr un edifici d'oficines a la citada parcel·la. Què passa amb les places de pàrking???? Doncs a la merda les places de pàrking. I que la gent aparqui pel polígon (sense il·luminar). bé, no a tothom li toca anar a aparcar pel polígon. Només als més pringats, com una servidora.
Avui m'ha tocat llevar-me més d'hora per tenir un lloc dins del polígon que no sigui massa lluny ni massa amagat. Quan travessava el carrer de la meva empresa (també amb llum molt escassa), pel pas de vianants, un cotxe que venia a la velocitat del llamp ha estat apunt d'atropellar-me. Jo m'he espantat però em sembla que el conductor encara més. Quan he vist que jo era al mig de la seva trajectòria i que el paio no afluixava la marxa m'he posat a córrer per arribar a la vorera. Ell s'ha parat i m'ha demanat perdó i m'ha insistit que allà al mig "era invisible". Bé, a la velocitat que anava i comptant que eren les 07:30h (hora de tenir encara lleganyes als ulls), no m'estranya que no em veiés..
En fi, gràcies a les ments-pensants-i-ben-cobrants de la meva empresa, aquest matí ja he matinat, i he passat fred, i han estat apunt d'atropellar-me.
Són just les 07:50h i ja he fet tot això, i a més ja he escrit el post...
Per matar a algú...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

quina ràbia... i no us han dit si al nou edifici hi hauran places per més gent?

D'altra banda, ja saps, quelcom a demanar a la propera negociació de contracte, no?

l'altre dia també em van estar a punt d'atropellar, anava feliç amb la meva bici del bicing i un paio va fer un canvi de sentit (totalment il·legal) al passeig Sant Joan, per esquivar-lo el que es va haver de posar en contradirecció vaig ser jo però per sort no venia ningú... p'habernos matao q diuen...

una abraçada!! i no et preocupis, el 2008 serà encara millor q el 2007 així q si aixó ha anat malament pensa q n'hi hauran un munt de bones!!

records!

ex koala mir ha dit...

Vols que et faci arribar des de Bangkok uns artilujiuuuus que aquí es venen per tot arreu. Si no recordo malament a BCN també ... arracades, anells, collarets, etc ... tot amb unes llumetes tipus arbre de Nadal que s' iluminen com un intermitent ... FIJO QUE ET VEUEN !!!!

:) Espero que ja estiguis curada del espant! Petons!

Grigri ha dit...

Doncs potser sí que m'hauré de posar un accessori d'aquests de llumetes. Al final sortirem als diaris, ja m'imagino els titulars: "vistos extraterrestres a un polígon industrial de Sant Cugat del Vallès"...