16 de març 2006

Només tinc 18 minuts..

Per escriure-us quatre ratlles abans de marxar corrents cap a casa. M’han trucat de la guarderia perquè el petit torna a tenir febre…. Des que hem deixat l’homeopatia que hem entrat en un cercle viciós de faringitis i angines que sembla que no s’acabi mai!! Dilluns tenim hora amb l’homeòpata again… espero que ens torni a posar el nen pel bon camí!!!

I ja només queden 16.. oooops!

Ràpidament: aquest últim cap de setmana ha estat molt llarg. Vaig començar-lo al llitet, divendres al migdia, amb unes angines tamany XXXL i unes febrades que em van deixar mig grogui i incapaç de fer res fins dissabte a la tarda. M’han donat uns antibiòtiocs de cavall que m’han permès començar a menjar alguna cosa sòlida a partir de dilluns al vespre.. sí senyors, entre la grip intestinal de fa un parell de mesos i aquestes angines, m’ha quedat una silueta d’anunci d’esveltesse que no recordava des de que era mooooolt jove!!
Durant el cap de setmana he aprofitat per llegir una miqueta: he començat "la insostenible lleugeresa del ser" que de moment m’està agradant força. És molt diferent al què hagi llegit fins ara (bé, ja ho sabeu, no sóc lectora experimentada!), i fins ara m’ha aportat idees i conceptes sobre la vida mooolt interessants. Quan acabi hauré de rellegir-lo per anar-ho anotant tot en una llibreteta…
I també he començat a treballar en una exposició oral que he de fer del curs de francès. El tema que he escollit és els Pirineus. Tinc molta informació així que només en triar i remenar ja hi passaré força estona!
Però això no és tot! Els dos dies de descans obligat de feina (dilluns i dimarts) van ser un regal del cel perquè vaig aprofitar per posar tot el pis en ordre… bé, no tot. Encara hi ha mooolta feia per fer. Però hi havia moltes coses del menjador i la cuina que calia canviar i reordenar, així que vaig agafar el Discman (ho sento, no tinc MP3!!! Sóc una antiquada…), vaig posar-hi el CD de Madness i pim-pam, això cap aquí, això fora, això ho llenço, això… ufff, això millor que ho netegi una mica! I bé, el que se sol fer en aquests casos…

Després de tanta activitat em convé un merescut repòs així que aquí estic, a la feina, prenent-me uns minutets per mi… per vosaltres…
Fins aviat!!!

Encara m’han sobrat 4 minuts…

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que escrius ràpid!!!

Espero que les angines ja estiguin superades i que el petit es posi bó ben aviat.
Jo vaig llegir "La insuportable..." fa mooolts anys. És un dels llibres que vull tornar a rellegir ben aviat. Quan l'acabis, fés algun altre comentari sobre el què t'ha semblat i en què t'ha fet pensar i tal - Si vols, és clar. :-)

Hanna B ha dit...

que superwoman gri-gri! espero que et milloris del tot de les angines.
jo com la ego, el llibre el vaig llegir fa molts anys i m'encantaria rellegir-lo..
x cert, aniràs a la cursa dels bombers? i a la marató?

bellosoli ha dit...

Buf! espero que el petit es millori. El cert és que jo sóc més de metges que d'omeòpates però si és el que et funciona doncs endavant! Jo també sóc de pillar les grips i tot el que passi pel davant i de tenir angines cada dos per tres. Però curiosament en els darrers dos anys només he pillat la grip intestinal fa un parell de mesos com tu. I aquell dia va ser horrible!

Que et milloris!

Xurri ha dit...

És veritat, Madness es óptima per fer feian de casa: one step beyoooond.....!!!!

Grigri ha dit...

Hanna b, estic apuntada a la cursa de 10 kilòmetres de la marató d'aquest proper diumenge i a la cursa dels bombers... tot i que comptant que la convalescència de les angines encara em dura i que fa 12 dies que no surto a córrer... tot pot ser que no l'acabi!!!

En fi, ja us explicaré què tal ha anat..

I bellosoli, la veritat és que jo sóc més de metges que d'homeòpates.. però com a complement trobo que l'homeopatia funciona!! De veritat...