08 de novembre 2005

Necessito unes bambes!!


L'afició d'anar a córrer ha anat guanyant posicions en els darrers mesos.. el que era una sortideta setmanal de 30-40 minuts amb una amiga de l'insti s'ha convertit en una pràctica necessària per equilibrar cos i ment que m'ocupa dos vespres a la setmana, uns 50 minuts cadascun...
Quin problema hi ha? doncs que les meves bambes ténen els seus 5 anyets.. i les propietats d'amortiguació de la sola deixen molt que desitjar.. i començo a patir-ne les conseqüències: tinc el tendó d'aquil·les de la cama equerra carregat.. la setmana passada vaig notar les primeres molèsties, ahir ja em va molestar durant els últims 10 minuts de recorregut, i avui semblo el Jorobado de Notre Damme de coixa que camino...
jo volia esperar-me a demanar-les als reis però molt em temo que "va a ser que no".. que els hauré de demanar un avançament si no vull acabar amb un abonament perpetu a cal fisio..!!

Problema? el de sempre: les p.... peles!!
Com justifico jo una despesa extraordinària de 65 euros en el mes més dur per les arques familiars?
buff... quin dilema... perquè no em toca la loto d'una punyetera vegada???

10 comentaris:

Alfredito ha dit...

Ay, hija mía, lo malo que es el deporte. Ya lo ves: primeros problemas, que si la equipación, que si dolor en partes del cuerpo que ni sabías que existían, que si la gente que te mira cuando corres preguntándose hacia dónde vas, que si tal y que si cual. Hay actividades más gratificantes. Hoy, uno de mis alumnos ha traído un Muy Interesante extra dedicadoi al sexo. La eqivalencia calórica de las actividades sexuales nos ha tenió entretenidos un ratito. Yo me he quedado con las siguientes: 20 minutos de besos equivale a tres bombones; una masturbación que dure 16 minutos, 6 caramelos; una sesión de azotes a tu pareja (sadomasoquismo suave) de 50 minutos, 2 cervezas y un plato de espagueti... Me parece que me apunto al sado. Besitos, cielo.

Ahoi team ha dit...

opción 1 ir a lo Emil Zatopek, esto es con los pies descalzos
opción 2 pasarte por el Decathlon, seccción mega ofertas, bambas por unos 35 euros, pares sueltos
opción 3 salir a correr con chanclas..

Grigri ha dit...

alfredito: y qué tal una combinación de deporte y sado? no a la vez!! pero se pueden alternar las dos actividades, dos días a la semana el footing y el resto el sexing!! :DD

b-on//janbaar: muy güeno... me quedo con la tercera opción!! la 1 no me convence porque paso por un parque donde muchos ciudadanos pasean a sus perros.. mejor no sigo!! la 2 también se sale del presupuesto: 35 de las bambas más la gasolina del desplazamiento (está carísima)... un despilfarro!!
bienvenidas chanclas... qué es eso de utilizarlas sólo 3 meses al año? ;P

miquel ha dit...

Modestament: i si ens diguessis el teu número de compte corrent o de llibreta d'estalvi i cadascú et fa un ingrés segons les seves possibilitats?
Quan tinguis les bambes ens ho fas saber en un post, no sigui cosa que t'enriqueixis desmesuradament a cosat nostra.
Apa blocaires, que no diguin que els catalans (i els que no ho sou) no som solidaris ni entre nosaltres.

Ahoi team ha dit...

me alegro de que la opción 3 te haya gustado, en brasil, las usan hasta para casarse imagina't

Grigri ha dit...

oooooh! pere, ara m'has arribat al cor!!! ;P

la idea és bona. boníssima. M'atreviria a dir que BRILLANT!!!

però tampoc es tracta d'abusar de la vostra bona voluntat..

t'has guanyat un petó:
mmmmmmmmuà

Xurri ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Xurri ha dit...

Còrrer darrera els fills i dur-los a coll és un exercici gens despreciable. Fas braços i cames i abdominals, i encara que no és tan apassionat com el sexe, te una bona dosi d'emocions.

5 Eurus virtuals per les teves wambes.

Hanna B ha dit...

jo et podria mig-patrocinar, dins les meves possibilitats. només hauries de dur un petit logo que digués I love hannaB, jejeje! si els altres bloguers s'apunten, podries acabar corrent i sent la dona-anunci-de bloguers, innovació publicitària total!!!
la veritat, de vegades certes despeses surten barates, com unes bones bambes.. no es pot demanar una avançada de regal d'aniversari o així? o simplement tirar de la visa i després pagar a plaços?
espero que arribi una solució i que ens la facis saber..!
petonets

bellosoli ha dit...

Jo avui he anat a comprar-me'n unes. També vull anar a correr tot i que amb 20 minutets en faig de sobra. Però les més barates costàven 60 euros... he decidit esperar a trobar una oferta. Total, eren horribles.