15 de setembre 2009

Heretgia

El diccionari de la Llengua Catalana defineix Heretgia així:

[s. XIII; de heretge]

f 1 RELIG Doctrina o sistema teològic rebutjat com a fals per l'autoritat eclesiàstica.

2 fig 1 Greu error contra els principis tinguts per certs.


2 Opinió en oposició amb les idees rebudes.

he_ret_gi_a.



Crec que l'únic pecat que vaig cometre ahir és el de l'heretgia.. bàsicament em vaig manifestar obertament en contra del capellà del barri davant de 3 persones, premiant-lo amb els qualificatius de masclista, nazi, fatxa i fill de puta.
Bé, del darrer de tots no en tinc proves, no tinc el gust de conèixer la seva mare... però dels altres tres sí que en tinc!!

Al final de tot la qüestió és que, tot i que em mantinc en la meva opinió sobre aquest personatge, les forces divines (digue-li Déu, digue-li com vulguis) em van castigar i amb ganes.

I em quedo en això del Greu error del punt 2 de la definició perquè sinó no tinc altra explicació per entendre l'aiguat que em va caure a sobre ahir a la tarda quan vaig anar a buscar les criatures. Perquè us feu una idea, vaig acabar corrent descalça amb les meves sabates Guy Laroche noves de 155 euros comprades de súper-rebaixes a 30 euros (per sort!!!) a la mà, i xopa de dalt a baix. Sense excepció. I això que duia paraigües!!!!

Per acabar vull enviar un missatge als "de dalt": ja em podeu tornar a remullar cada tarda si voleu, que a part de lo de "fill de puta", que admeto que és un judici de valor, de les altres acusacions no penso retractar-me. Encara que m'hagi de comprar una ZODIAC per anar a buscar els nens a l'escola!

Amén

4 comentaris:

Myr ha dit...

jajaja, perdó per riure, però trobo un dels posts més originals dels últims temps !!!!!

petons!

Albert ha dit...

Estic d'acord amb tu. Ni un pas enrere! Amb barca, si cal.

martachka ha dit...

Res de fer-se enrere!! Jo no sé pas què devia dir ahir perquè ens caigués la santíssima pedregada que ens va caure de camí a casa!! Sort que a dins el cotxe no ens vam mullar, clar que tampoc no vèiem la carretera...

Unknown ha dit...

Sé molt bé de què parles! I crec que t'agradaria el meu blog: "La feina o la vida".

El trobaràs aquí:

http://criatures.cat/seccio/blogs/la-feina-o-la-vida/

Salut!