01 de juny 2006

Allò de la feina..



Senyores i Senyors,
Madammes et Monsieurs,
Ladies and Gentlemen,
Damen und Herren....

Rapatapatapa rapatapatapa rapatapatapa rapatapatapa rapatapatapa rapatapatapa rapatapatapatà
(això encara que no ho sembli és un redoble de tambor... ;P)


El dia 7 de juny entra la persona que m’ha de substituir.



Oeeee oe oe oeeeee ooeeeeee ooeeeeee...



Aquests darrers dies m’està costant horrors aguantar aquí dins. Suposo que la mateixa idea de que ja queda poc està fent etern aquest final.. Segur que el fet de portar dos mesos sense poder sortir a córrer i té alguna cosa a veure, perquè estic que mossego.. És com si portés tres setmanes amb el síndrome pre-menstrual. Sí sí, aquell que ens fa estar tan bordes amb tothom qui se’ns planta al davant que qualsevol diria que ja vam néixer així, i que hem sigut així de cabrones tota la vida!!! Jejejejeje...
Gairebé cada nit somnio amb alguna cosa relacionada amb la gent d’aquí, encara que no tingui res a veure amb la feina. A punt de tancar-me al frenopàtic..
Vaja, que si ara em diguessin que la noia aquesta s’ha trencat una cama i no pot entrar fins d’aquí a un mes agafo algú i el mato. Encara no tinc decidit qui, però el trinxo. A veure, no us penseu, que perquè no tingui decidit a qui torturaria fins a la mort no vol dir que no hi hagi candidats al càrrec eh! Jejejeje..

Res, creuarem els dits i posarem una espelmeta a Santa Substituta perquè la protegeixi fins el dia assenyalat i no m’hagi d’embrutar les mans..
Bon dia!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Però si el dia 7 està aquí a tocar!!! Menys d'una setmanetaaa :-) M'alegro molt de que la promesa feinil vaig agafant visos de realitat.
Per cert, gràcies per passar-te pel meu blog. Quan puguis, torna-t'hi a passar, que hi he posat una noticieta :-D

(ah, i juraria que l'altre dia et vaig deixar un comentari però no l'he vist... ¿?)

Albert ha dit...

Fingers crossed. Ja queda menys.
PS Bordes? Noooo!!! Raretes?

Albert ha dit...

Fingers crossed. Ja queda mennys.
P.S. Bordes? Nooo!!! Raretes...

miquel ha dit...

Va, jo també encenc una espelma perquè aquesta nova etapa exultant de la teva vida no tingui cap contratemps.

Anònim ha dit...

Doncs jo aquesta setmana he viscut el plaer de dir que plego dintre d'uns dies i me'n vaig d'una empresa que darrerament està molt grisa a una feina molt fresca i xula. Guillem

miquel ha dit...

a veure, grigri, et vaig deixar un comentari o no? perquè amb això que ara t'has inventat aquesta moderació ja no sé si ho vaig fer.
Sigui com sigui, tingui la cama trencada o estigui en cadira de rodes, jo t'asseguro que el dia 7 es presenta perquè un esclat d'alegria com el d'aquest post no te l'estroncarà ningú. Queda dit.

Xurri ha dit...

un altre cop que arribo tard... sempre igual!!!

Tard, tard, arribo tard, molt tard!!