02 de gener 2012

Em faig gran...

... el post d'avui podria anomenar-se també: "desenvolupament d'un trastorn obsessiu compulsiu"... o no!!!!

La qüestió és que, en la línia del què escrivia la meva amiga Martachka, un temps enrere, hi ha certes actituds que hom troba al carrer, que em treuen de pollaguera... cada vegada més... i començo a preocupar-me..


Em molesta que hi hagi individus que es dediquen a oplir-me el portal de casa amb les esclòfies de pipes de gira-sol que escupen amb art de malabarista.

Em molesta que fent cua al súper o al teatre o a on sigui, l'individu que tinc darrere (sense distinció d'edat i/o sexe) no respecti una distància prudencial mínima i hagi de notar el contacte dels nostres cossos repetidament. És realment necessari tocar-nos????"

Em molesten els individus que per una vorera estreta no es dignen a canviar ni un milímetre el seu rumb perquè poguem passar tots sense topar. Enlloc d'això t'etziben estrebada (amb el colze obert si poden), que em fan dubtar de si en realitat enlloc d'estar caminant pel carrer, no serà que estic atrapada a primera línia en un concert al Sant Jordi.

Em molesten els individus que no respecten l'ordre d'arribada a la parada d'autobús i apareixen del no res com bolets quan arriba l'autobús i se't posen davant dels nassos. Això és una pràctica que, almenys a la meva ciutat, està proliferant de manera preocupant en els darrers anys. Hem anat a parar de cap al "tonto l'últim", i com deien els gals, us asseguro "per tutatis" que se'm queda cara de tonta.

Em molesta entrar en un ascensor d'un lloc públic i dir bon dia i que ningú contesti. No hi sóc? He anat a parar a l'únic ascensor de tot el món on només hi entren persones sord-mudes???... Colla de maleducats....

Em molesta.... Em molesta... Em molesta... Em molesta... Em molesta....

i... arribats a aquest punt... em miro al mirall i em pregunto si no serà que sóc jo que vaig al revés de tot el món...  i recordo el gran Melvin interpretat per Jack Nicholson...
quin futur m'espera??? acabaré com ell?? aniré pel carrer dient "sense tocar!! sense tocar!!!!" ????






9 comentaris:

Myr ha dit...

jajaja; què bo! ahir li deia el mateix a un amic, que m'havia fet gran ...
al preguntar-me el per què li vaig dir, entre altres coses, que hi ha coses (moltes) que em crispen els nervis d'una manera que abans no em passava ...

:(

sumo a la llista;

_em molesta que la gent no vigila quan va amb els paraigües ... qualsevol dia em quedaré Mir La Pirata ... Ahg!

baciones periccolosa!

Grigri ha dit...

jajajaja... que bona Mir!!! això de crispar-se sobremanera jo he arribat a la conclusió que és cosa de l'edat. estem d'acord..

i tens raó, aquesta del paraigües faltava posar-la a la llista!!!
XDDDDD

Yáiza ha dit...

No t'estàs tornant boja... és que les coses que dius, molesten de debò!

Grigri ha dit...

deixem-ho en que no m'estic tornant boja del tot Yáiza... jejejeje...
són tantes les cosetes que s'han perdut de les bones maneres!!! I quan dic això penso en la meva àvia, saps?
De manera que suposadament tot plegat és l'evolució "natural" de les relacions socials..
val a dir que si l'evolució natural és aquesta, no vull ni imaginar-me què es trobaran els meus fills quan siguin grans o la resta de futures generacions... mama poooooooor!!!!!

Anònim ha dit...

UIuiuiuiui, i jo també en tinc moltes mes...... I els que tenen gossos i no recullen els regalets que deixen pels carrers, menció especial als que parlen amb els gossos i esperen que els entenguin, i els "listillos", i la gent gran que no respecta res, i els nens que van amb telèfons d'última generació a tot volum i he d'aguantar la m...da de música que escolten, aquests cambrers que sembla que donguin de menjar als porcs.....en fi, suposo que no
cal que segueixi!!
Definitiu, estem davant d'un canvi generacional i ens estem fent grans!!

Joan C

martachka ha dit...

Aix, sí, ens fem grans, però és que la llista de coses que em poden treure de polleguera és cada dia més llarga... I el meu llindar de tolerància és cada dia més baix... Clar que després d'una setmaneta de vacances, ha pujat una miqueta. I si quedem un dia per sopar aquell pernilet que fem de tant en tant, pujarà una mica més ;)

martachka ha dit...

Per cert, Gri-gri, ahir quan tornava cap a casa se'm va acudir una llista llarguíssima de coses que em molesten i vaig pensar que l'havia de compartir (en faré un resum):

- Em molesta la gent que condueix a 50, o els cotxes sense carnet, per la carretera de Matadepera perquè hi ha doble contínua des de Sabadell fins a Matadepera non-stop!

- Em molesta la gent que creua el carrer per un lloc on no hauria de passar (si pot ser de nit i en zones poc il·luminades, millor) i quan pensen que el cotxe que ve ja els ha vist deixen de córrer i passen amb tota la patxorra del món (fan venir ganes de no frenar).

- Em molesta la gent que es planta en un pas de vianants per passar, però no estan al cas i quan frenes perquè passin ni se n'adonen.

- Em molesten els mentiders (vegeu-ne un exemple aquí)

Al twitter, tots ells portarien un hashtag de #etfelicitofill

Grigri ha dit...

esplèndida llista Marta!!!
m'has fet pensar en una altra coseta de les que m'agraden..
què me'n dius dels conductors que decideixen canviar de carril quan els sembla... eh??!?!?!!?!?
moltes vegades sense ni posar intermitent!!! perquè es clar, no cal, ja t'apartaràs i prou...

santa paciència...

martachka ha dit...

Llavors hi ha els més considerats, que són els que posen l'intermitent quan ja tenen mig cotxe al teu carril i tu ja fa estona que has hagut de frenar.

O els que van a 2 per hora perquè estan enviant un SMS i quan acaben d'escriure es foten a córrer per recuperar el temps perdut...

La llista seria inacabable...