15 de març 2010

Classe Magistral 2

Fa dies que volia compartir amb vosaltres la bona notícia de que el MFP ha decidit seguir amb la tradició iniciada pel seu germà fa uns anys (entrar aquí per més referències), heus ací alguns exemples del seu do:


DÍNXOS DOT





KITONDO





DEVÉDET





CATXUTETA



N'hi ha més, però en aquests moments no estic prou lúcida per recordar-los tots, prometo fer una tercera entrega tan aviat com em vinguin a la memòria altres hits..

14 comentaris:

estherisland ha dit...

jajaja...el dinxos dot m'ha costat...bonissim..

Myr ha dit...

no és pot negar que són germans! :)

genial! fes memòria !!!! en volem més!

martachka ha dit...

El teu fill petit coneix en Devédet??? Que conegui la Dinxos Dot, o la Catxuteta em sembla d'allò més normal, però en Devédet!! Mare meva, quina cultura cinematogràfica!!!!

Joan C ha dit...

No se pas on arribarem a parar, estem en un espiral de frikisme exponencial, jo no vull pensar d'aquí a uns anys on podem arribar!!!!
Ara quan vaig pel carrer només veig adolescents amb gorretes, fans del manga, de l'Star Wars, d'Star Trek....Creieu que he d'anar al metge??

Grigri ha dit...

Sí coneix el devédet, sí... tant com que té un germà més gran que a la seva classe sent a parlar dels star wars i va voler tan sí com no una disfressa de Darth Vaider per Carnestoltes!!!

Ja ho veieu, d'aquí a sortir a l'APM cantant en plan Josmar només hi va un pam...


mir: prometo exprimir la neurona fins que surtin.
Joan C: tranquil, quan arribin a adolescents ja no estarà de moda l'star wars ni l'star trek, segur que serà molt pitjor!!

Myr ha dit...

joan c & grigri ... no cal anar al metge ni preocupar-se ... recordem la nostre època freak ... xinos de fusta penjant del rellotge, xapes d'àcids, blandiblue, la moda de portar 4 rellotges a cada braç, calentadors, jerseis privata 3 talles més grans, etc ... segueixo ??? ;)

martachka ha dit...

Mir, t'has descuidat les melenes afro, els serrells de punta a lo Júlia Otero, les hombreres a l'estil Loco Mia i la moda de les malles!!!

Buffffff..... Em sento gran...

Joan C ha dit...

Mir, això no es fa!!! Acaba de ser el meu cumple, estic en trauma post-cumple i em surts fent un peazo revival que m'he posat vermell i tot!!!
Martachka, en breu un post de moments curiosos profesionals, ahir vaig tindre un moment surrealista!!
Salut

Grigri ha dit...

jajajajaja!!! mir: graaaans escalfadors!!!
martachka: gràcies per recordar-nos el flequi Júlia Otero.. fataaaaaaaal!!!!

I aquells tapa-orelles en plan peluche??
I els cordons fosforitos de les bambes?
I aquella moda de les sabates negres amb sola més gruixuda en plan plataforma?
I quan duiem els tirants?? (amb les xapetes dels acids ésclaro!)

Myr ha dit...

jajaja, si si Martachka! i serrells tb al estil Brenda de Sensación de Vivir (que miressim aquesta sèrie si hauria de ser preocupant!).
Clar, que moltes mares van pillar la moda de pentinat a lo PutiPau Huguet, vull dir MªPau!

Joan C ..... Felicitats atrassades !!!!!! Catxis, aquest any l'agenda m'ha fallat! Què t'han regalat els nens!? Si ha estat un dibuix, segur que és digne d'anàlisis també! jijijiji

Ostres si GriGri ... quina perra ens va agafar amb els àcids, eh!

Joan C ha dit...

Mir, t'ho diré amb veu dels dos frikis que surten a l'hormiguero: "EL PAPA........ESE GRAN ABANDONADO!!!!!!"

Moltes gracies per les felicitats!! concretament aquell dia els nens em varen regalar un atac d'stress a la franja horaria de les 8 a les 9 del matí, amb nevada inclosa.....brrrr......si es que tot no es pot tindre....

Salut

Grigri ha dit...

Ei!!! que consti que jo també em vaig currar molt el regal, una aixafada de cotxe!!! jejejejeje..

ostres, sensación de vivir... em feia tanta ràbia que no en vaig mirar ni un capítol (ja duia la vena radical a dins).. Entre el Brandon i els nens dels New Kids On The Block, les nenes de la meva classe es van tornar intractables...

martachka ha dit...

Ostres, quin "remember when"!!!

Joan C felicitats atrassades, apa, quins regals més xulis el dia del teu cumple, eh!!! Em sembla que hauries d'exigir una compensació... hehehe

Acabo de descobrir el teu bloc, no sabia que tu també en tenies un!!! Res, ja tens una seguidora :) Espero el teu post de moments surrealistes a la feina :)

08181 ha dit...

Es divertit descubrir que et poden desmuntar una emprenyada o un mal momento amb aquestes coses.