25 d’agost 2008

El Cel a la Terra

Després d'uns dies d'aventura a un càmping de St.Pere Pescador, hem estat 2 setmanes a una caseta rural al mig de la muntanya, prop de Ribes de Freser. Als voltants de la casa només hi havia arbres, un paisatge increïble i molt molt de silenci.

De lluny son les millors vacances que hem fet mai. Vaig marxar ahir i ja ho trobo a faltar!!

Sens dubte han servit per reparar els danys soferts en els darrers mesos per l'estrès de la feina. Em sento totalment renovada.



Us deixo un regalet als fans del Meu Fill Gran:

Camping a St.Pere Pescador, 07:30h del matí. A causa d'una mala previsió només he dormit amb un llençolet i he passat molt fred a la matinada.
Surto de l'habitació de la tenda i li dic al meu marit:

Grigri: "tinc els peus congelats"

Acte seguit, el Meu Fill Gran surt de la seva habitació i diu:

MFG: "Doncs jo tinc els ous fregits!!"

5 comentaris:

miquel ha dit...

però, Grigri, ja el feu fer de cuiner? D'això se'n diu explotació infantil!
Bon any laboral!

ex koala mir ha dit...

jajajaja ... crack catacrack és el TFG !!!!! Jo, de gran vull ser com ell ^_^

Me'n alegro que hagis desconectat i disfrutat!

Petonàs!

Tenblog ha dit...

vivan las vacances!!!
Yo tb estoy ahora de vacas. En Cài ná menos....En Conil. Super agusto, genial, desconectada completamente de ...¿como se llamaba? ah, sí...Andorra.
Pues eso, que me alegro mucho de tus vacaciones y que voy a formar un club de fans de tu nene y pienso ser la presi

Grigri ha dit...

JEJEJEJE.. la veritat és que vem intentar esbrinar d'on havia sortit l'acudit i ens va explicar que parlava de la truita que havia menjat per sopar. Havia dormit tant calentonet al sac de dormir que tenia la panxa molt calentona i els ous de la truita s'havien fregit.

Aquests dies han estat un regal, he pogut disfrutar dels nens i això no té preu.. El petitó és el que ha fet un canvi més sorprenent. No es d'estranyar, pobrissonet meu ha descobert que pot tenir una mare 24h al dia!!! S'ha espavilat molt. S'ha deixat anar definitivament amb el caminar i ara fins i tot córrer i fa xuts a la pilota... Es deleix per fer tot el què fa el seu germà gran.. són una passada...

tenblog: almenys a Andorra estàs fresqueta!!! No és el tros de Pirineu que més m'agrada però té algun raconet ben bonic! (lluny de població es clar, que allà construeixen per tot arreu sense tallar-se ni un pèl..!!).

Anònim ha dit...

Des de Sant Quirze del Vallès,
Gri-gri: boníssim! Apunta'm al Club de Fans del Teu Fill Gran!!!
A: